Friday, 19 Απριλίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση «Το καρναβάλι» ένα τραγούδι του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πάτρας
«Το καρναβάλι» ένα τραγούδι του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πάτρας Εκτύπωση
Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2021 10:15

«Το καρναβάλι» ένα τραγούδι που θεωρούμε ότι αντιπροσωπεύει την στάση του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πάτρας όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στον εκφυλισμό και την εμπορευματοποίηση των πάντων και ιδιαίτερα του αγοραίου πολιτισμού που μάρτυρες της κατάντιας του γινόμαστε όλοι σήμερα.

Ένα τραγούδι που μας προτρέπει να οραματιζόμαστε και ν΄ αγωνιζόμαστε για να δούμε την κοινωνία μας δημιουργική κι΄ ευτυχισμένη αντλώντας δύναμη από το παράδειγμα αυτών των γυναικών που αγωνίστηκαν για το δίκιο, αφιερώνοντας την ίδια τους την ζωή.

Όλες τους φυλακισμένες για τα πολιτικά τους πιστεύω που αγωνιζόμενες για καλύτερη ζωή, προσδοκώντας την μέρα που θα ζουν ελεύθερες σε ένα αλλιώτικο κόσμο.

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που περνάμε για μας είναι φάρος για το πως πρέπει ν΄ αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της σημερινής βάρβαρης πραγματικότητάς που μας έχει επιβάλλει ένα απάνθρωπο σύστημα, ποδηγετώντας κάθε έννοια ελεύθερης έκφρασης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ένα μεγάλο μπράβο στην μαέστρο Δήμητρα Αψόμωτου στα μέλη της ορχήστρας μας πλήκτρα Γεώργιος Ηλιόπουλος, κιθάρα Γεώργιος Μιχαλόπουλος, ηλεκτρική κιθάρα Μάκης Κυριαζής, Ντραμς, Νίκος Παπαδημητρόπουλος και την Ιωάννα Ζιάκου για την υπέροχη ερμηνεία της στους μουσικούς που συνεργάστηκαν μαζί μας programing/sound design/keyboards Παναγιώτης Πετρίδης, κρουστά Χρήστος Παγκόπουλος, τούμπα Παναγιώτης Καμβυσίδης, τρομπέτα Περικλής Αλιώπης. Να ευχαριστήσουμε τον Περικλή Αλιώπη για την βοήθειά του που είχε την οργανωτική και καλλιτεχνική επιμέλεια. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον Καρναβαλικό Οργανισμό Δήμου Πάτρας που παλεύει να προσδώσει το πραγματικό νόημα στο Πατρινό Καρναβάλι.

Χρήστος Γιαννόπουλος

Υπεύθυνος Χορευτικού Τμήματος

 
Αξιολόγηση άρθρου: / 2
ΧείριστοΆριστο 
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα49
mod_vvisit_counterΧτες147
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα643
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα1019
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2677
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα4482
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1836124
Έχουμε 24 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;