Saturday, 22 Ιουνίου 2024
Όροι και Προϋποθέσεις Εκτύπωση

Όροι και προυποθέσεις χρήσης των υπηρεσιών και των ιστοσελίδων του www.xoreutiko-dimou-patras.gr

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών. Εάν δε συμφωνείτε, τότε οφείλετε να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του δικτυακού αυτού τόπου.
Η χρήση των στοιχείων, κειμένων και υπηρεσιών είναι απολύτως δωρεάν.
Ωστόσο για την χρήση των δεδομένων και υπηρεσιών όσοι επισκέπτονται το www.xoreutiko-dimou-patras.gr θα πρεπεί να γνωρίζουν τα παρακάτω:

Χρήση των δεδομένων και των υπηρεσιών
Η χρήση των δεδομένων και των υπηρεσιών αυτού του site είναι αυστηρά προσωπική και δεν επιτρέπεται η εκμετάλευσή (μεταπώληση, παραπλάνηση του κοινού ως προς το copyright) αλλά και για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, πέραν της προσωπικής χρήσης. Oι χρήστες δεν επιτρέπεται να αναδημοσιεύουν ολικά, μερικά ή περιληπτικά χωρίς την γραπτή άδεια των νομικών υπευθύνων της σελίδας xoreutiko-dimou-patras.gr.
Το www.xoreutiko-dimou-patras.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια για την διασφάλιση, των δεδομένων καθώς και για την ακρίβεια των στοιχείων που καταχωρούνται στον κόμβο. Όμως οι χρήστες είναι υπεύθυνοι και αξιολογούν από μόνοι τους την ακρίβεια και την πληρότητα της πληροφορίας που λαμβάvουν απ το www.xoreutiko-dimou-patras.gr. Tα στοιχεία είναι δυνατόν να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright)
Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου, όπως και οι Υπηρεσίες ανήκουν αποκλειστικά στo www.xoreutiko-dimou-patras.gr. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο, αντιγραφή εικόνων, κειμένων ή γενικά στοιχείων από το site, για οποιοδήποτε λόγο εκτός από αυτόν της προσωπικής μη κερδοσκοπικής χρήσης.

Προσωπικά δεδομένα
Το www.xoreutiko-dimou-patras.gr δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται από χρήστες ή επισκέπτες, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας και ενημέρωσης που εξυπηρετούν τη λειτουργία του Χορευτικού Τμήματος, λ.χ. προγραμματισμός προβών/εκδηλώσεων/σεμιναρίων/κ.α., παράδοση/παραλαβή φορεσιών και οτιδήποτε εμπίπτει στην καθημερινή λειτουργία του χορευτικού τμήματος και των τμημάτων του. Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν την διόρθωση, την αλλαγή ή την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που έχουν καταχωρήσει στο site.
Τα προσωπικα δεδομένα που συλλέγονται απ το www.xoreutiko-dimou-patras.gr δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους.

Χρήση των forums (Message boards)
Για να γίνετε δεκτός στα forum, θα πρέπει πρώτα να δώσετε κάποια στοιχεία.
Ο κάθε χρήστης οφείλει να διαφυλάσσει το απόρρητο του password για την συδεσή του και ευθύνεται για κάθε ενέργεια που γίνεται με τη χρήση αυτού του κωδικού.
Οι χρήστες οφείλουν να τηρούν τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς και της ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε ανάρμοστες δημοσιεύσεις. (παράνομες, συκοφαντικές, δυσφημιστικές, υβριστικές, απειλές όπως και δημοσιεύσεις με ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται απ' τα forum)
Το www.xoreutiko-dimou-patras.gr δεν ενστερνίζεται με κανένα τρόπο τις προσωπικές απόψεις, ιδέες ή αντιλήψεις των μελών των forum, και δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις αυτές.
Η Υπηρεσία παρέχεται προσωπικά σε κάθε εγγεγραμμένο xρήστη και δεν επιτρέπεται η παραχώρηση της σε οποιονδήποτε τρίτο με οποιονδήποτε τρόπο.
Το www.xoreutiko-dimou-patras.gr δεν ελέγχει ούτε ευθύνεται για τις πληροφορίες, δεδομένα, εικόνες, ήχους, μηνύματα ή άλλο υλικό που οι χρήστες δημοσιοποιούν στα forum.
Ο διαχειριστής, έχει το δικαίωμα, να διαγράψει τους χρήστες ή και τα μηνύματα που έρχονται σε αντίθεση με τους όρους χρήσης, χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση ή υποχρέωση.
Οι χρήστες δεν επιτρέπεται να διαθέτουν παράνομο περιεχόμενο (ιούς, προγράμματα, αρχεία ή κωδικούς ) που μπορεί να προκαλέσουν διακοπή, καταστροφή ή περιορισμό της λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Επιπλέον, ο χρήστης δεν επιτρέπεται να προωθεί ή να διαφημίζει οτιδήποτε, προς όφελός του ή προς όφελος τρίτων, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια των νομικών υπευθύνων της σελίδας xoreutiko-dimou-patras.gr

Νewsletters (ενημερωτικά δελτία)
Τα προσωπικά στοιχεια (e-mail) που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν για την τήρηση αρχείου με σκοπό την επικοινωνία και την προώθηση των υπηρεσιών του www.xoreutiko-dimou-patras.gr στα μέλη της κοινότητας που είναι εγγεγραμμένα στο newsletter.
Tο www.xoreutiko-dimou-patras.gr δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της Ευρωπαικής Ένωσης.
Τα στοιχεία που συλλέγονται δεν μεταπωλούνται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους, αλλά το www.xoreutiko-dimou-patras.gr διατηρεί το δικαίωμα λήψης όποιων μέτρων, (π.χ. προσωρινή ή μόνιμη διακοπή παροχής της υπηρεσίας), κατά όσων χρησιμοποιούν την υπηρεσία κακόβουλα ή με ψευδή στοιχεία.
Ο Χρήστης έχει το δικαιώμα της διαγραφής από το newsletter, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει.
Αν για οποιονδήποτε λόγο κάποιος χρήστης έχει διαγραφεί από το newsletter (όπως περιγράφεται παραπάνω) και παρ όλα αυτά συνεχίζουν να του έρχονται e-mail απo το newsletter μας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με την ένδειξη - Πρόβλημα με τη Mailing list
Αν και το www.xoreutiko-dimou-patras.gr κάνει τα πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του portal και τα e-mail εχουν ελεγχθεί για ιούς και παράσιτα, ωστόσω δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με πρόβληματα (π.χ. τεχνικά προβλήματα, διακοπή της υπηρεσίας, σφάλματα, ιούς) που μπορούν να προκύψουν και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο χρήστης από την υπηρεσία.

Διαφημήσεις & links( δεσμοί) προς άλλες ιστοσελίδες
Το www.xoreutiko-dimou-patras.gr δεν εξετάζει το περιεχόμενο και τη νομιμότητα των διαφημιστικών ή και απλών παραπομπών (links) που προβάλλονται στις διάφορες ιστοσελίδες του portal και δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο ή τις τυχόν αλλαγές στην θεματολογία των δικτυακών τόπων στα οποία παραπέμπουν τα διαφημιστικα banners ή τα links. Συνεπώς δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, ούτε παρέχει εγγύηση για το περιεχόμενο τους.

Παραίτηση από ευθύνη
Προτεραιότητα μας είναι η σωστή και σταθερή λειτουργία του portal. Ωστόσω το www.xoreutiko-dimou-patras.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με πρόβληματα που μπορούν να προκύψουν κατά την χρήση του. (πχ τεχνικά προβλήματα, διακοπή κάποιας υπηρεσίας, σφάλματα, ιούς, διαθεσιμότητα σελίδων, κ.λπ.) και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο επισκέπτης κατά την χρήση των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών του portal.

Άλλες πληροφορίες για τους χρήστες
H θεματολoγία του portal www.xoreutiko-dimou-patras.gr είναι ελεύθερη και στις σελίδες του μπορεί να συναντήσετε άρθρα, κείμενα και φωτογραφίες που σας βρίσκουν αντίθετους. Αν πιστεύετε για οποιοδήποτε λόγο, ότι η θεματολογία του site, σας προσβάλει, τότε θα σας παρακαλούσαμε να αποχωρήσετε.
Η ομάδα διαχείρισης του xoreutiko-dimou-patras.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει κάποιον χρήστη ή ακόμα και να απαγορεύσει την είσοδο του στις υπηρεσίες του site χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση εάν διαπιστωθεί ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης.
Οι χρήστες των σελίδων και των υπηρεσιών του www.xoreutiko-dimou-patras.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο portal από κακή ή αθέμιτη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών.
Η χρήση,αναδημοσίευση κλπ, ή η εκμετάλλευση των στοιχείων με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την άδεια των νομικών υπευθύνων της σελίδας xoreutiko-dimou-patras.gr επισύρει κυρώσεις, σύμφωνα με το νόμο 2121/1993 "περί πνευματικής ιδιοκτησίας", του Π.Κ., και του άρθρου 60 του Αστικού Κώδικα.
Μέσα από τις σελίδες του www.xoreutiko-dimou-patras.gr μπορείτε τόσο να διαβάσετε όσο και να γράψετε κάποιο κείμενο. Το www.xoreutiko-dimou-patras.gr , δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον υπογράφων το κάθε θέμα, και εφόσον σταλεί για δημoσίευση, θεωρείται πνευματικό δικαίωμα του αρθρογράφου και του www.xoreutiko-dimou-patras.gr
Η χρήση των υπηρεσιών αυτού του κόμβου συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων. Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε προβλήμα που έχει να κάνει με το www.xoreutiko-dimou-patras.gr και που έχει σχέση με τα παραπάνω ,παρακαλούμε ειδοποιήστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ώστε το πρόβλημα να λυθεί το συντομότερο δυνατόν.


* Οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάξουν ή να προστεθούν νέοι εάν αυτό κριθεί απαραίτητο, χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση.

 
Αξιολόγηση άρθρου: / 4
ΧείριστοΆριστο 
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5
mod_vvisit_counterΧτες144
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα873
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα1012
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα3190
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα4526
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1845556
Έχουμε 37 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;