Thursday, 28 Μαρτίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Λειτουργία χορευτικού τμήματος από 25 Μαΐου 2020
Λειτουργία χορευτικού τμήματος από 25 Μαΐου 2020 Εκτύπωση
Τετάρτη, 20 Μάιος 2020 06:07

Το Χορευτικό Τμήμα Δήμου Πάτρας σεβόμενο τις ιδιαίτερες συνθήκες που διέπουν την σημερινή κοινωνική πραγματικότητα με πολύ προσεκτικά βήματα ξεκινάει την λειτουργία του από την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες μας αναγκάζουν να προσαρμόσουμε την λειτουργία μας βάση των κανόνων έτσι όπως αυτοί υπαγορεύονται από τους επιστήμονες φροντίζοντας την υγεία των μελών μας, των οικογενειών τους αλλά και όλης της κοινωνίας.

Τα αγαπημένα μας τμήματα ψυχαγωγίας καθώς και τα παιδικά τμήματα τους αφήνουμε να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και θα ξεκινήσουν καλώς εχόντων των πραγμάτων από το Σεπτέμβρη σε δύο αίθουσες με τους κανόνες που θα ισχύουν την συγκεκριμένη περίοδο. Θα τους ενημερώσουμε έγκαιρα.

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 θα ξεκινήσουν πρώτα τα τμήματα των παλιών και μόνο όσοι απ΄ αυτούς προτίθενται να συμμετέχουν στις παραστάσεις του καλοκαιριού και γενικότερα στις υποχρεώσεις του χορευτικού. Τα μαθήματα/πρόβες θα γίνονται κάθε Τρίτη & Πέμπτη 20.00 – 21.00 & 21.30 – 22.30.

Το Σάββατο 30 Μάϊου θα ξεκινήσουν τα εφηβικά τμήματα (πάνω από 12 ετών) και κατόπιν σύμφωνης γνώμης των κηδεμόνων τους με την προϋπόθεση συμμετοχής τους στις υποχρεώσεις του τμήματος (παραστάσεις κ.λ.π.). Τα μαθήματα/πρόβες για όσο διαρκεί το σχολικό έτος θα γίνονται κάθε Σάββατο 14.00 – 15.00 & 15.30 – 16.30.

Την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 θα ξεκινήσουν τα τμήματα αρχαρίων που ήδη συμμετείχαν στα χειμερινά τμήματα με την προϋπόθεση συμμετοχής τους στις υποχρεώσεις του τμήματος (παραστάσεις κ.λ.π.). Τα μαθήματα/πρόβες θα γίνονται κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 20.00 – 21.00 & 21.30 – 22.30.

  1. Τα μαθήματα/πρόβες θα γίνονται σε 20μελή τμήματα στον προαύλιο χώρο δίπλα από την αίθουσα του Χορευτικού στο λιμάνι και θα υπάρχουν δύο δάσκαλοι καθ΄ όλη την διάρκεια.
  2. Το πρόγραμμα των μαθημάτων/προβών θα είναι προσαρμοσμένο για να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής για τους συμμετέχοντες.
  3. Όλοι οι συμμετέχοντες στα καλοκαιρινά τμήματα σε περίπτωση απουσίας τους είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τον δάσκαλο ή τον υπεύθυνο του Χορευτικού.
  4. Ο οιοσδήποτε αισθανθεί έστω και ελαφριά κάποια από τα συμπτώματα του covid-19 δεν έρχεται στο μάθημα/πρόβα και ενημερώνει τον δάσκαλο ή τον υπεύθυνο του χορευτικού για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πάτρας. Το ίδιο ισχύει κι αν κάποιο μέλος της οικογένειάς μας έχει αντίστοιχα συμπτώματα.
  5. Θα υπάρχουν αντισηπτικά στο χώρο ώστε όλοι να απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδό τους στο χώρο.
  6. Θερμομέτρηση κατά την είσοδο στο χώρο.
  7. Θα υπάρχει διαφορά μισής ώρας μεταξύ των μαθημάτων/προβών για να μην υπάρχει συνωστισμός στην αλλαγή των τμημάτων.
  8. Θα υπάρχουν καλάθια απορριμμάτων που να κλείνουν και στην αίθουσα προβών και στις τουαλέτες.
  9. Οι τουαλέτες θα καθαρίζονται συχνά πριν από κάθε μάθημα/πρόβα και θα υπάρχουν αντισηπτικά και σαπούνια.
  10. Θα υπάρχουν γάντια μιας χρήσης για όλους.
  11. Συνιστάται να μην αλλάζουμε μέσα στο χώρο αλλά να ερχόμαστε προετοιμασμένοι από το σπίτι μας.
  12. Το φετινό καλοκαίρι οι πρόβες αφορούν μόνο τμήματα παραστάσεων ενηλίκων και εφηβικού.
  13. Ιδιαίτερη φροντίδα θα υπάρχει για τις φορεσιές και ιδιαίτερα τα εσωτερικά κομμάτια που θα πηγαίνουν σε καθαριστήριο για πλύσιμο μετά από κάθε παράσταση.
  14. Οι συμμετοχή μας σε παραστάσεις πρέπει να γίνεται με πολύ προσεκτικό τρόπο για την ασφάλεια των παιδιών που συμμετέχουν ( μεγάλοι χώροι για αλλαγή ρούχων – ατομικά νερά – αντισηπτικά)
  15. Παρακαλούνται τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των επιστημόνων ανάλογα την περίπτωσή τους ή να αποφύγουν την συμμετοχή τους στα τμήματα.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής ακολουθείστε το σύνδεσμο: xoreutiko-dimou-patras.gr/covid.html

 
Αξιολόγηση άρθρου: / 3
ΧείριστοΆριστο 
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα0
mod_vvisit_counterΧτες144
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα576
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα1008
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα4045
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα4312
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1833010
Έχουμε 27 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;