Thursday, 28 Μαρτίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Ανακοίνωση εγγραφών 2020 - 2021
Ανακοίνωση εγγραφών 2020 - 2021 Εκτύπωση
Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020 22:15

Αγαπητοί φίλοι γειά σας.

Καλή χρονιά να έχουμε γεμάτη ζωντάνια, δύναμη και δημιουργία ρίχνοντας καθημερινά νερό στο μύλο του πολιτισμού της αντίστασης παρ΄ όλες τις αντίξοες συνθήκες. Γιατί ο λαός μας λέει "Τα μόνα ψάρια που πάνε όπου πάει το ρεύμα είναι τα ψόφια"

Το Χορευτικό Τμήμα του Π.Ο. Δήμου Πάτρας με την εμπειρία της καλοκαιρινής περιόδου είναι έτοιμο μέσα στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας να ξεκινήσει την καινούρια χρονιά. Με σεβασμό στους υγειονομικούς κανόνες και ιδιαίτερη υπευθυνότητα τα μέλη του χορευτικού και της ορχήστρας λειτούργησαν υποδειγματικά όλο το καλοκαίρι κρατώντας αναμμένο το δαδί του πολιτισμού της αντίστασης απέναντι στο συνονθύλευμα του προβαλλόμενου συστημικού αγοραίου πολιτισμού.

Οι νέες εγγραφές για τμήματα αρχαρίων εντατικά – ψυχαγωγίας – παιδικά θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στις μέρες και ώρες που ο καθένας έχει επιλέξει.

Οι εγγραφές για τα παλιά τμήματα παιδικά – εντατικά – ψυχαγωγίας θα γίνουν (κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη) από τους δασκάλους (περσινούς) με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στα ανάλογα τμήματα και το κάθε μέλος θα επιβεβαιώνει την εγγραφή του συμπληρώνοντας τα υπόλοιπα στοιχεία που θα του ζητηθούν. Καταλαβαίνουμε όλοι τις δυσκολίες της όλης διαδικασίας γι΄ αυτό οι εγγραφές των παλιών μελών θ΄ αρχίσουν Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και θα ολοκληρωθούν 11 Οκτωβρίου 2020. Έναρξη μαθημάτων από 12 Οκτωβρίου 2020 και μετά Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και πρέπει να προσαρμοστούμε στα καινούρια υγειονομικά δεδομένα έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων μελών, στελεχών, και δασκάλων.

Όλα τα τμήματα θα είναι 20μελή και θα ενημερωθείτε κατά την εγγραφή σας για τους ακριβείς κανόνες λειτουργίας εκτός των επιβεβλημένων υγειονομικών κανόνων που αναγράφονται παρακάτω. Πρέπει να τονίσουμε ότι όποιος – α δεν συμφωνεί με τους κανόνες δεν μπορεί να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του τμήματος.

Κανόνες λειτουργίας:

  • Η είσοδος στην αίθουσα στο λιμάνι θα γίνεται από το πίσω μέρος που είναι το υπόστεγο.
  • Όλοι προσέρχονται φορώντας μάσκα. Θερμομέτρηση πριν την είσοδο στην αίθουσα στο προαύλιο. Για τα παιδικά τμήματα οι γονείς αφήνουν τα παιδιά στην καγκελόπορτα φορώντας μάσκα θερμομετρούνται και εισέρχονται στην αίθουσα.
  • Με την είσοδο στην αίθουσα απολυμαίνουν τα χέρια τους και ακολουθούν την διαγράμμιση που οδηγεί στα ερμάρια για να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Η είσοδος στην αίθουσα θα γίνεται το πολύ 10 λεπτά νωρίτερα.
  • Στην αίθουσα είναι διαγραμμισμένοι 24 κύκλοι με διάμετρο 2m και το σήμα του Χορευτικού στο κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίζονται οι αποστάσεις.
  • Στο μάθημα με παιδικά τμήματα θα βρίσκονται στην αίθουσα δύο δάσκαλοι στων ενηλίκων μπορεί να είναι και ένας.
  • Στην αίθουσα δεν μπαίνει κανείς άλλος για οιονδήποτε λόγω εκτός των δασκάλων ή στελεχών και αυτοί φορώντας μάσκα και κάθονται στο γραφείο έως τρία άτομα χωρίς να περιφέρονται στην αίθουσα.
  • Σε περίπτωση που κάποιο παιδί παρουσιάσει κάποιο από τα συμπτώματα του covid 19 ή και απλή αδιαθεσία με ψυχραιμία ζητάμε αμέσως να φορέσει την μάσκα του. Φορώντας ο ένας από τους δύο δασκάλους τον ανάλογο εξοπλισμό που θα είναι στην αίθουσα θα οδηγήσει το παιδί στον χώρο αναμονής έξω από την αίθουσα ειδοποιώντας τους γονείς ή κηδεμόνες να έρθουν να το πάρουν. Ειδοποιούμε τον υγειονομικό υπεύθυνο του Δήμου για τις παραπέρα ενέργειες και ακολουθούμε τις υποδείξεις του. Φροντίζουμε στο χώρο αναμονής το παιδί να περνάει ευχάριστα μέχρι να το παραλάβουν οι γονείς του.
  • Σε περίπτωση ενηλίκου του ζητάμε να φορέσει την μάσκα του τον οδηγούμε στο χώρο αναμονής αν χρειάζεται. Ειδοποιούμε κάποιον δικό του σε συνεννόηση μαζί του για να τον συνοδεύσει αν δεν μπορεί να φύγει μόνος και ειδοποιούμε τον υγειονομικό υπεύθυνο του Δήμου για τις παραπέρα ενέργειες και ακολουθούμε τις υποδείξεις του.

Ο υπεύθυνος του Χορευτικού
Χρήστος Γιαννόπουλος

 
Αξιολόγηση άρθρου: / 8
ΧείριστοΆριστο 
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5
mod_vvisit_counterΧτες144
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα581
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα1008
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα4050
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα4312
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1833015
Έχουμε 25 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;