|
|
| Το Σωματείο Βουλγάρων "Chan Asparuh" διοργανώνει τουρνουά τάβλι και σκάκι. |
|
| Πολιτιστικά Θέματα |
| Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2011 14:57 |
|
Το Σωματείο Βουλγάρων "Chan Asparuh" διοργανώνει τουρνουά τάβλι και σκάκι. Μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες από συλλόγους μεταναστών, μεταναστευτικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις, φορείς και σωματεία. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι Κυριακή 4 Δεκεμβρίου για το τουρνουά τάβλι και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου για το τουρνουά σκάκι. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι ως τo Savato 3 .12.2011. Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στα γραφεία του Σωματείου Βουλγάρων "Chan Asparuh", Παπαφλέσσα 40-42. Οι αγώνες ξεκινούν στις 11 το πρωί.Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον τρόπο διεξαγωγής των διαγωνισμών. τηλ επικοινωνίας 6973816077 Πέτια Πετκόβα ΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ομαδικά. Κάθε σύλλογος, κοινότητα, σωματείο θα εκπροσωπηθεί από μια ομάδα πέντε (5) ατόμων. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ/άτομο (50 ευρώ/ομάδα), από τα οποία θα προκύψουν τα έπαθλα για τις διαγωνιζόμενες ομάδες.
Στον προκριματικό γύρο, κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με μια άλλη. Τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση. Σε κάθε αγώνα, κάθε παίκτης της μίας ομάδας θα αγωνιστεί με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, θα διεξαχθούν δηλαδή πέντε «μονομαχίες». Οι μονομαχίες θα προκύψουν πάλι μετά από κλήρωση. Κάθε μονομαχία τελειώνει όταν κάποιος παίκτης συμπληρώσει 5 πόντους- το «μονό» παιχνίδι δίνει 1 πόντο και το «διπλό» δίνει 2 πόντους. Τα σκορ και των πέντε μονομαχιών αθροίζονται, και η ομάδα που θα έχει τους περισσότερους πόντους συνολικά θα είναι η νικήτρια. Στη συνέχεια θα διεξαχθεί με τον ίδιο τρόπο ο τελικός γύρος.
Τα παιχνίδια στα οποία θα αγωνιστούν οι ομάδες θα είναι τρία: οι «πόρτες», το «πλακωτό» και το «φεύγα»
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ομαδικά. Κάθε σύλλογος, κοινότητα, σωματείο θα εκπροσωπηθεί από μια ομάδα πέντε (5) ατόμων. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ/άτομο (50 ευρώ/ομάδα), από τα οποία θα προκύψουν τα έπαθλα για τις διαγωνιζόμενες ομάδες. Στον προκριματικό γύρο, κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με μια άλλη. Τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση. Σε κάθε αγώνα, κάθε παίκτης της μίας ομάδας θα αγωνιστεί με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, θα διεξαχθούν δηλαδή πέντε «μονομαχίες». Οι μονομαχίες θα προκύψουν πάλι μετά από κλήρωση. Κάθε μονομαχία τελειώνει όταν κάποιος παίκτης συμπληρώσει 5 πόντους- το «μονό» παιχνίδι δίνει 1 πόντο και το «διπλό» δίνει 2 πόντους. Τα σκορ και των πέντε μονομαχιών αθροίζονται, και η ομάδα που θα έχει τους περισσότερους πόντους συνολικά θα είναι η νικήτρια. Στη συνέχεια θα διεξαχθεί με τον ίδιο τρόπο ο τελικός γύρος.Τα παιχνίδια στα οποία θα αγωνιστούν οι ομάδες θα είναι τρία: οι «πόρτες», το «πλακωτό» και το «φεύγα».
|
Το Χορευτικό Τμήμα του Πνευματικού Καλλιτεχνικού Κέντρου Δήμου Πατρέων (Π.Κ.Κ.Δ.Π.) ιδρύθηκε το 1976 κλείνοντας φέτος 37 χρόνια προσφοράς στα πλαίσια του λαϊκού μας χορού και του λαϊκού μας πολιτισμού γενικότερα.
Περισσότερα...
Σύνδεση Χρήστη |
Τελευταίες Δημοσιεύσεις του Forum
|
Ενημερωτικη λιστα |
Αριθμος Επισκεπτων![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους
|
ο καιρος στην πατραAn error occured during parsing XML data. Please try again.
|
Δημοσκοπησεις |