[Χορευτικό Τμήμα] Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές νέων μελών
logo2

Έπειτα από ένα καλοκαίρι πλούσιο σε χορευτικές παραστάσεις, το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας κατέκλυσαν οι εγγραφές των νέων μελών για τη νέα χορευτική χρονιά, οι οποίες και φέτος ξεπέρασαν κατά πολύ τις 500...!

Λόγω αυτής της πραγματικά πολύ μεγάλης προσέλευσης νέων μελών οι εγγραφές για τη νέα χορευτική χρονιά ολοκληρώθηκαν, αν και η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31η Οκτωβρίου. Το Χορευτικό Τμήμα είναι έτοιμο να αφομοιώσει και να γαλουχίσει τα νέα του μέλη τόσο στη χορευτική παιδεία όσο και στις πανανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει ο Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός μας.

Στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας που δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χορευτική χρονιά με την ελπίδα μέχρι τότε το χορευτικό να διαθέτει περισσότερες αίθουσες για τη διδασκαλία των τμημάτων του, κάτι που αποτελεί και το λόγο για την πρόωρη διακοπή των εγγραφών.

Οποιοσδήποτε θελήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές μπορεί είτε να επικοινωνήσει μαζί μας είτε να μας επισκεφθεί.

Τέλος, ξεκίνησαν, με πολύ μεγάλη συμμετοχή - όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο - τα μαθήματα, τόσο των νεοσύστατων όσο και των παλαιότερων τμημάτων.

Εκ της διαχείρισης της σελίδας: www.xoreutiko-dimou-patras.gr.

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mails, πατήστε .